Terug naar tarieven

Welkom op internetmobieltarieven.nl. Hier kunt u de pakketten en tariefplannen van aanbieders van mobiel internet zien en vergelijken. U kunt de vaste kosten per maand, de downloadlimiet, downloadsnelheden en downloadkosten per MB bekijken en zo besluiten welke aanbieder en welke bundel voor u het beste is.

Hi

Met Hi Internet kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Als u vaak online bent, regelmatig of soms, er zijn verschillende tariefplannen waarbij u per maand betaalt. De datalimiet schaalt mee met hoevaak u online wilt zijn. Met Hi Vandaag Online betaalt u geen vast maandbedrag maar kunt u toch overal internetten met een bundelgrootte van 20MB per dag.

KPN

KPN biedt Snel Mobiel Internet met de snelheid die u kent van uw vaste lijn. Met een abonnement van KPN heeft u hoge snelheid zodat u overal en altijd kunt e-mailen en internetten. Mocht uw datalimiet bereikt zijn en u heeft nog een stuk maand over, betaalt u een laag tarief per maand per MB. Als u de zekerheid wilt van een vast bedrag per maand is er Zeker Mobiel Internet. Met dit pakket kunt u ook overal e-mailen en internetten, maar bent u verzekerd van een vast bedrag per maand. Mocht uw datalimiet bereikt worden voor de maand voorbij is, wordt de datasnelheid teruggebracht, en betaalt u geen extra kosten.

XS4All

Mobiel internet van XS4All is een complete dienst. Inbegrepen bij de prijs zijn e-mail adressen en beveiligingssoftware en vele andere extra’s. Er zijn geen variabele kosten, mocht het nodig zijn krijgt u service van de beste helpdesk van Nederland, op veel plaatsen zijn HSDPA en UMTS beschikbaar, en buiten deze netwerken kunt u verbinden via GPRS. U heeft toegang tot het KPN netwerk, een van de meest betrouwbare netwerken van het land. Ook kunt u kiezen tussen een PCMCIA- of USB insteekkaart.

Telfort

Met mobiel internet heeft u de vrijheid altijd bij u. Vrijwel overal in Nederland zorgeloos mobiel internetten op uw laptop. U krijgt een datakaart of USB-modem om gebruik te kunnen maken van mobiel internet. Even het USB-modem inpluggen en u bent klaar om te surfen, chatten en mailen. U maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN.


Vodafone

Vodafone biedt u Vaste Kosten abonnementen. U betaalt een vast bedrag per maand en krijgt hiervoor onbeperkt toegang tot het internet. Verbruikt u meer dan uw bundel wordt uw snelheid omlaag gebracht maar blijven uw kosten gelijk. U kunt uiteraard altijd overstappen naar een grotere bundel. Met de data abonnementen heeft u dus altijd en overal toegang tot internet en e-mail, hoge snelheden en het gemak van plug-en-play.

T-Mobile

Met T-Mobile internet op uw laptop kunt u uw laptop online gebruiken waar en wanneer u ‘m maar nodig heeft. Wilt u even e-mailen, het laatste nieuws checken of iets opzoeken op Google, dat is allemaal mogelijk met de breedband mobiele aansluitingen van T-Mobile. U heeft geen onverwachte extra kosten achteraf. Als u niet belt met T-Mobile kunt u een Data-Only abonnement afsluiten. Een USB-Modem en simkaart krijgt u gratis bij het abonnement. Het enige wat u dan moet doen is het USB-Modem in een vrije USB-poort van uw laptop steken en de software installeert zichzelf automatisch. Open de software en de laptop maakt direct verbinding met het internet.

I cannot connect to the database because: Connection refused